Bemutatkozás

Kedves Látogatónk!

Szeretettel köszöntjük Önt megújult honlapunkon! 

Az elmúlt év jelentős változásokat és fejlődést eredményezett cégünkben. Az új irodánkba költöztünk 2020 októberében. A Naphegyen, egy modern, fiatalosan felújított környezetben kezdtünk el dolgozni.

Új befektetőkkel és partnerekkel gazdagodtunk, izgalmas épületeket és projekteket álmodhattunk és valósíthattunk meg. Ezért is éreztük szükségesnek csapatunk, erőforrásaink és megjelenésünk megújítását.

A piaci helyzetre folyamatosan reagálva RETICOLO® csak a legfontosabb üzletágait tartotta meg a válság időszakában, ez idő alatt újraértelmezte alapvető irányvonalait, céljait, értékeit.

Az ingatlanpiac most új lehetőségeket ígér és cégünk továbbra is igyekszik a legmagasabb színvonalon és minőségben kiszolgálni befektetőink és partnereink igényeit.

Szlogenünk változatlan: 30 ÉV A MINŐSÉG SZOLGÁLATÁBAN.

Az ÜZLETÁGAK menüpont alatt megtalálhatóak a RETICOLO® legfontosabb részlegeinek részletes leírása, a REFERENCIÁK menüpont alatt pedig büszkeségeinket, a cég munkáit találja a látogató. A KAPCSOLAT menüpont alatt hasznos információkat talál, a LETÖLTÉSNÉL pedig számos szakmai cikkeket, publikációkat és egyéb hasznos dokumentumokat tud szabadon letölteni.

 

Üdvözlettel,

Kovács Csaba

Ügyvezető