Csillaghegy Residence

Budapest, III. kerület

2017

A Reticolo Kft. 2017 évi kiemelt projektje a 75 lakásos Csillaghegy Residence lakópark kivitelezésének lebonyolítása és műszaki ellenőrzése. A tervezőkkel és a kivitelezőkkel való szoros együttműködés, a hatóságokkal való kommunikáció és ügyintézés során a Reticolo Kft. hivatása a beruházó érdekeinek minél hatékonyabb érvényesítése.

A lakóparkot 5 db földszint + 2 emelet magas, modern és rendkívül magas igényszinten megvalósuló épület alkotja. Az épületkubusok izgalmas formálása, a homlokzatok harmonikus színválasztása és a reprezentatív anyaghasználat építészetileg is kiemelkedővé teszik a projektet. 

A kényelmes parkolást egy 75 férőhelyes, egybefüggő mélygarázs biztosítja, amelyben elektromos autótöltő is kialakításra kerül, illetve 11 motorkerékpár elhelyezése is megoldott. A lakók saját tulajdonú parkolóhelye az épületből közvetlenül megközelíthető. 

Az épületeket övező, gazdagon parkosított kert ad helyet a lakók számára kialakított pihenőnek és egy privát játszótérnek. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a lakások környezettel való kapcsolatára. A földszinti lakásokhoz saját, sövénnyel lekerített kertrész tartozik. Az 1. emeleten lakásonként több terasz is nyílik a dús növényzetű kertre. A 2. emeleti penthouse lakások tulajdonosai pedig mind a lakásuk szintjén kialakított teraszon, mind a saját használatú tetőteraszaikon is kikapcsolódhatnak.

A lakóparkról készséggel nyújt bővebb információt a beruházó Trendo Invest Kft. az érdeklődők számára.