Prestige Residence

18 lakásos társasház

Budapest, III. kerület, Zápor utca 11. A

2017-2018

Cégünk szakembereivel a kivitelezés lebonyolításában, műszaki ellenőrzésében és a statikai tervezésben vesz részt.

A Prestige Residence Óbuda csendes zöldövezeti részén épül fel, távol a belváros zajától. Közlekedés szempontjából ideális helyen fekszik. Számos villamos, és buszjárat egypercnyi sétatávolságra található.

            

A Prestige Residence a hely kiemelkedő adottságait kihasználva, hangulatos építészeti megjelenésével kellemes, nyugodt és értékálló lakókörnyezetet biztosít jövendőbeli tulajdonosainak. A 4 emeleten összesen 18 db lakás kerül kialakításra 34-69 m2 közötti méretben, melyek mindegyikéhez kisebb-nagyobb erkélyek, teraszok kapcsolódnak.

A saroktelek adottságait kihasználva az L alakú épület egy belső udvart ölel körül. Ez az udvar térben összekapcsolódik a szomszédos épületek belső udvaraival, így együttesen rendkívül tágas térérzetet keltenek.
A lakások egy része az udvar körül futó függőfolyosóról, másik része az üvegfalú, így rendkívül világos lépcsőházból közelíthető meg.
Szintén a saroktelek adottságainak köszönhetően a lakások 2 irányba - dél és nyugat felé - tájoltak, minek köszönhetően a lakások világosak, jól benapozottak és az átszellőztetés szempontjából is ideálisak.
A lakók gépjárműveiket saját, a földszintről nyíló, emeletes gépi garázsrendszerrel kialakított parkolóban helyezhetik el. 

Az érdeklődők a Prestige Residenceoldalán kaphatnak további tájékoztatást a projektről.