Prestige Residence

Budapest, III. kerület, Zápor utca 11. A - 18 lakásos társasház

2017-2020

Cégünk szakembereivel a kivitelezés lebonyolításában, műszaki ellenőrzésében és a statikai tervezésben vett részt.
Érdekesség: A lemezalapozást megelőzően régészeti feltárásokra volt szükség, amely rendkívüli eredménnyel járt: több, római kori temetkezési helyre, köztük egy érintetlen szarkofágra bukkantak a feltárások során! Az előkerült leletek a múzeum restaurátor műhelyébe, onnan pedig kiállításra kerültek. Ez alatt az idő alatt a kivitelezés állt – új ütemtervet kellett készíteni. A projekt 2020-ban átadásra került.

Magyar Múzeumok - Családi tragédiáról tanúskodik az Óbudán talált szarkofág (magyarmuzeumok.hu)

A Prestige Residence Óbuda csendes zöldövezeti részén épült fel, távol a belváros zajától. Közlekedés szempontjából ideális helyen fekszik. Számos villamos, és buszjárat egypercnyi sétatávolságra található.

 A Prestige Residence a hely kiemelkedő adottságait kihasználva, hangulatos építészeti megjelenésével kellemes, nyugodt és értékálló lakókörnyezetet biztosít tulajdonosainak. A 4 emeleten összesen 18 db lakás kerül kialakításra 34-69 m2 közötti méretben, melyek mindegyikéhez kisebb-nagyobb erkélyek, teraszok kapcsolódnak.
A saroktelek adottságait kihasználva az L alakú épület egy belső udvart ölel körül. Ez az udvar térben összekapcsolódik a szomszédos épületek belső udvaraival, így együttesen rendkívül tágas térérzetet keltenek. A lakások egy része az udvar körül futó függőfolyosóról, másik része az üvegfalú, így rendkívül világos lépcsőházból közelíthető meg. Szintén a saroktelek adottságainak köszönhetően a lakások 2 irányba - dél és nyugat felé - tájoltak, aminek köszönhetően a lakások világosak, jól benapozottak és az átszellőztetés szempontjából is ideálisak.
A lakók gépjárműveiket saját, a földszintről nyíló, emeletes gépi garázsrendszerrel kialakított parkolóban helyezhetik el. 

 

Az érdeklődők a Prestige Residenceoldalán kaphatnak további tájékoztatást a projektről.